Levering verkeersborden – Gemeente Westerkwartier – Aanbestedingsnieuws

Levering verkeersborden – Gemeente Westerkwartier

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

De gemeente Westerkwartier heeft behoefte aan een leverancier voor de levering van verkeersmateriaal waaronder onder andere wordt verstaan verkeersborden en wegbebakening (verkeersborden, flespalen, bevestigingsmaterialen, schrikhekplanken e.d.). Gemeente Westerkwartier is van plan te komen tot een raamovereenkomst met één opdrachtnemer. De raamovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar. De gemeente Westerkwartier heeft een aantal buitendienst locaties waaronder de gemeentewerf Noordhorn, Leek, Grootegast en Marum. De verkeersborden dienen op één van deze locaties afgeleverd te worden, afhankelijk van de opdracht.

De te leveren verkeersborden en onderborden dienen te voldoen aan de Europese norm NEN-EN 12899-1:2007 en de aanvullende nationale norm NEN 3381:2020, de uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens (Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer) en het RVV 1990 (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990). De verkeerborden dienen CE-gemarkeerd te zijn. Straatnaamborden dienen te voldoen aan de nationale NEN 1772:2014 en de NEN 3381. De garantie op kleurvastheid en retro-reflectie moet minimaal twintig jaar zijn. 11 De technische levensduur van de verkeersborden moet ook tenminste twintig jaar zijn.

De aanbesteding zal uitgevoerd worden volgens de Europese openbare procedure. Als gunningcriterium wordt de beste prijs-kwaliteitsverhouding gehanteerd.

Bron: Tenderned donderdag 30 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/293026

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 31 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *