Lef loont 2019 Symposium Haagse Hogeschool – Aanbestedingsnieuws

Lef loont 2019 Symposium Haagse Hogeschool

Ill: FMallumni edited by 3xP studio

Het Haags Symposium voor verkoop en inkoop wordt gehouden op 8 januari 2019 13:30 – 17:00

De Haagse Hogeschool (HHS), gemeente Den Haag, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant en de Stichting FM Alumni Den Haag nodigen u graag uit voor dit Symposium. Dit gratis symposium is uniek, omdat het is georganiseerd door studenten van Facility Management en Bedrijfskunde van de HHS.
Inkoop en verkoop processen ontaarden vaak in tijdrovende papieren tijgers. De professionele ruimte raakt ondergesneeuwd door een doorgeschoten regel- en verantwoordingsdrang. Dit veroorzaakt risicomijdend gedrag en leidt tot een dwingelandij van traagheid.
Het kan anders! Het is een kwestie van anders leren omgaan met onzekerheden en op een andere manier ondernemen. Vandaar dat Het Haagse symposium voor Inkoop en Verkoop op 8 januari 2019 het nieuwe jaar start met een bruisende middag voor inkopers en verkopers die gaan voor optimaal rendement. Lef durven te tonen, maar bovenal handvatten willen krijgen hoe te ondernemen in een wereld vol volatiliteit, ambiguïteit, complexiteit en onzekerheid.

Programma:

Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant en NEVI Publiek) neemt u mee door het boeiende programma.

Martin van Staveren
Martin van Staveren van Bureau VSRM geeft een doorkijk in Risicoleiderschap en hoe doelgericht om te gaan met onzekerheden. Een mooi verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over wilde en tamme vraagstukken vanuit Public management.

Mendeltje van Keulen
Als bruisende afsluiting van het programma neemt Mendeltje van Keulen (Lectoraat Changing Role of Europe) u mee naar de Europese uitdagingen in 2019. Immers inkopen en verkopen in Europa betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op Europese ontwikkelingen? Welke gevolgen heeft, bijvoorbeeld, de ‘Brexit’ voor het Nederlandse bedrijfsleven?

Unique selling point naar Unique buying point
Een terugkerend onderdeel zijn de 15 workshops, verzorgd door studenten van de Inkoopminor en van de opleiding Bedrijfskunde. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de weg van…Met deze workshops vergroot u uw kennis over Procurement en Riskmanagement.

Purchase Innovation Award
Aan het eind van het symposium wordt bekend gemaakt welke studenten de Purchase Innovation Award 2019 winnen. De prijs wordt uitgereikt door Rachid Guernaoui, wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen (FIS) en Joanna van Sichem, NEVI Kring Zuidwest.

Nieuwjaarsborrel
De middag wordt afgesloten met een ouderwetse nieuwjaarsborrel en nieuwjaars marktevent op het centrale plein van de Haagse Hogeschool. Hier is volop gelegenheid om het nieuwe jaar in te luiden maar ook alvast uw eigen risicoleiderschap te testen.

Plaats van handeling

Stichting FM Alumni Den Haag
De Haagse Hogeschool
Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag

Aanmelden en meer informatie 

Bron: FMAlumni, 3 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *