Leerlinginformatie systeem Stg. CVO-AV – Aanbestedingsnieuws

Leerlinginformatie systeem Stg. CVO-AV

Illustratie: pixabay.com

In de huidige situatie hebben CVO-AV en Willem van Oranje Scholengroep (voor de VO-scholen) een overeenkomst met Topicus voor het leerlinginformatiesysteem (LIS). De overeenkomst van CVO-AV eindigt op 31 december 2025.
Door het samengaan van CVO-AV en Willem van Oranje Scholengroep is de wens om als organisatie met één
leerlinginformatie systeem vanuit één database te gaan werken. Hiervoor dienen de processen van beide scholen op elkaar afgestemd te worden. De processen dienen zo ingericht te worden zodat deze toekomstgericht onderwijs ondersteunen.

CVO-AV en Willem van Oranje Scholengroep hebben besloten om voor de Willem van Oranje Onderwijsgroep het
LIS Europees aan te besteden. De nieuwe Overeenkomst start per 1 april 2024 met de implementatie, waarbij inschrijver de huidige databases (twee van Somtoday) samenvoegt naar één nieuwe database en de processen zoveel als mogelijk geharmoniseerd worden. De nieuwe applicatie wordt met ingang van het schooljaar 2025/2026 in gebruik genomen. MET Praktijkonderwijs maakt gebruik van Presentis en maakt, net als de PO-locaties, geen onderdeel uit van de scope van deze aanbesteding. Met de Inschrijver met de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt de overeenkomst gesloten.

De looptijd van de af te sluiten overeenkomst is vastgesteld op vierenzestig maanden. De start implementatie: 1 april 2024
LIS live: voor start schooljaar 2025/2026. Optiejaren: driemaal twee jaar.

Bron: Tenderned woensdag 13 december 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/319583

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 14 december 2023

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *