Kindcentrum Doorslag in Nieuwegein – Aanbestedingsnieuws

Kindcentrum Doorslag in Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein heeft een concurrentiegerichte dialoog uitgeschreven voor een renovatieopdracht voor een basisschool in Nieuwegein. De opdracht betreft het renoveren van kindcentrum Doorslag. In het huidige gebouw was basisschool De Krullevaar gevestigd, samen met de kinderopvang (Blos) en de buitenschoolse opvang (Kind&Co).

Een deel van het gebouw staat momenteel leeg. In het vernieuwde ontwerp worden basisschool De Trompetvogel, Blos en Kind&Co gehuisvest. Basisschool De Trompetvogel bevindt zich momenteel in een complex aan Parelduiker 15. Het is de ambitie van de gemeente om de PO-school onder één dak samen te brengen met de kinderopvang en voorschoolse- en buitenschoolse opvang als één kindcentrum (KC). Basisschool De Krullevaar maakt geen onderdeel meer uit van het kindcentrum vanwege het opheffen van de school. Voor een deel van het gebouw gaat de gemeente opzoek naar een externe huurder. Dit kan nog consequenties hebben voor het ontwerp.

Het doel is om het complex in de zomer van 2025 op te leveren.

De volgende werkzaamheden vallen buiten de opdracht maar worden mogelijk deel gelijktijdig uitgevoerd:

• De inrichting van de gymzaal;

Illustratie: pixabay.com

• De inrichting van de buitenruimte;

Aanvang: 01/11/2023
Einde: 01/11/2024

De vernieuwbouw van Kindcentrum Doorslag vindt plaats in een Bouwteam. Met het toepassen van deze contractvorm wordt in een vroegtijdig stadium uitvoeringsexpertise benut en kan de gehele doorlooptijd van het project worden verkort. Het contract omvat een Bouwteamovereenkomst.

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/295848/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *