Justitie gunt ICT inhuur aan Bergler, Linkit eva – Aanbestedingsnieuws

Justitie gunt ICT inhuur aan Bergler, Linkit eva

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een opdracht voor ICT-inhuur gegund aan Bergler ICT. Dat bericht Bergler. Het gaat om een raamovereenkomst voor inhuur van ict-professionals afgerond met een geraamde maximale waarde van ruim 120 miljoen euro. De combinatie van Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company Software Development zijn als trotse winnaars uit de bus gekomen. Ook Linkit, Divetro en Bartosz, die als consortium hebben ingeschreven, maakten bekend de aanbesteding te hebben gewonnen.

Diverse onderdelen van het ministerie van J&V gaan gebruikmaken van de nieuwe ‘Raamovereenkomst voor het tijdelijk ter beschikking krijgen van ict-professionals’. Het gaat om: de Raad van de Kinderbescherming, het Nederlands Forensisch Instituut, de Justitiële Informatiedienst, Justis, het Openbaar Ministerie, de Reclassering Nederland, de Hoge Raad der Nederlanden, het Bestuursdepartement J&V, het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum, de Stichting Slachtofferhulp Nederland en het zelfstandig bestuursorgaan de Kansspelautoriteit.

Foto: Pixabay.com

J&V verzorgde voorheen de flexibele inhuur van IT-specialisten via een DAS (Dynamisch Aankoop Systeem). De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar met een totaal geraamde waarde van 105 miljoen euro volgens Emerce en 120 miljoen volgens Bergler. De nieuwe raamovereenkomsten gaan per 1 oktober van kracht. De contracten hebben een maximale looptijd van vier jaar.

Zie ook:

https://www.bergler.nl/grote-aanbesteding-voor-inhuur-ministerie-van-justitie-en-veiligheid-gegund-aan-o-a-bergler-ict/ 

en

Consortium LINKIT, Bartosz en DiVetro wint aanbesteding Justitie en Veiligheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *