Incasso en deurwaardersdienstverlening Nissewaard – Aanbestedingsnieuws

Incasso en deurwaardersdienstverlening Nissewaard

Beeld: pixabay.com

Het voorwerp van aanbesteding betreft de uitvoer van incasso -en/of deurwaardersdienstverlening voor de gemeentelijke teams Belastingen en Financiën van de gemeente Nissewaard zoals:

  • behandeling (hernieuwde) dwangbevelen;
  • incasso oude vorderingen;
  • naheffing parkeren buitenlanders;
  • minnelijke incasso;
  • overige handelingen gerechtsdeurwaarder.

De incasso -en deurwaardersdienstverlening voor het gemeentelijke team Inkomen blijft buiten deze opdracht.
Nissewaard is een gemeente op het eiland Voorne-Putten in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente is op 1 januari 2015 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse en omvat het gehele (voormalige) eiland Putten en het oosten van het (voormalige) eiland Voorne.

De opdracht bestaat uit het leveren van diverse gemeentelijke incasso –en deurwaardersdiensten aan de afdelingen Financiën en Belastingen van de gemeente Nissewaard. Het moment van en de grondslag voor het inzetten van de deurwaarderdiensten is per afdeling anders.Het doel van de aanbestedende dienst is het sluiten van de raamovereenkomst voor een periode
van twee jaar, met ingang van 1 april 2022, van rechtswege eindigend op 1 april 2024. De aanbestedende dienst kan met de opdrachtnemer overeenkomen, de raamovereenkomst door middel van een optie tweemaal voor één  jaar verlengen.
De verwachte omvang van het totaal te verstrekken nadere overeenkomsten is per jaar verschillend. De gemeente Nissewaard verstrekt naar verwachting circa €150.000,- (exclusief BTW) aan nadere overeenkomsten tijdens de volledige contractperiode van vier jaar. Aan deze historische en verwachte cijfers kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbesteding wordt gehouden in het Nederlands. Een inschrijving dient te zijn opgesteld in het Nederlands (ook de bijlagen).

De gemeente Nissewaard volgt bij deze aanbesteding de openbare procedure. De uiteindelijke gunning zal plaatsvinden aan de inschrijver met de hoogste totaalscore voor de onderdelen “Prijs” en “Kwaliteit.

Bron: Tenderned donderdag 13 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/249472

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *