Huish.art. en voedingsmiddelen Veiligheidsregio Kennemerland – Aanbestedingsnieuws

Huish.art. en voedingsmiddelen Veiligheidsregio Kennemerland

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) bestaat sinds 1 januari 2008. Veiligheidsregio’s zijn verschillend georganiseerd.
VRK bestaat uit de onderdelen: Brandweer Kennemerland, GGD Kennemerland, Meldkamer Noord-Holland, het Veiligheidsbureau Kennemerland, GHOR Kennemerland, Veilig thuis Kennemerland en ondersteunende afdelingen in het Facilitair Bedrijf. Er werken totaal ongeveer 800 vaste medewerkers en 300 vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit de burgemeesters van de 9 regiogemeenten.

Op dit moment worden er bij de Hanos, Sligro en Total Cleaning Products huishoudelijke artikelen, sanitaire artikelen en voedingsmiddelen besteld. De sanitaire artikelen worden separaat aanbesteed en voor de resterende behoefte is de VRK op zoek naar een raamovereenkomst met één leverancier. Daarbij behoudt VRK zich het recht voor om producten die niet door de raamcontractant geleverd kunnen worden elders in te kopen, een voorbeeld hier van zijn specifieke schoonmaakartikelen.

De scope van de deze aanbesteding betreft het leveren van diverse huishoudelijke artikelen en voedingsmiddelen, zoals koffie, thee, snoepgoed, candybars, houdbaar, groenten & fruit, brood, diepvries, zuivel, frisdranken maar ook klein inventaris en disposables/schoonmaakartikelen. VRK is van plan om een raamovereenkomst aan te gaan met één leverancier. De verwachte ingangsdatum is 1 november 2021 met een initiële looptijd van 24 maanden waarbij de overeenkomst maximaal
twee keer met 12 maanden verlengd kan worden. VRK behoudt zich het recht voor om 20% van het inkoopvolume buiten de raamovereenkomst in te kopen. Aangezien er door verschillende locaties wordt afgenomen bij diverse leveranciers is het lastig om een goede raming te maken. Op basis van de eerdere uitgaven en de te verwachten uitgaven in de toekomst wordt de opdracht geraamd op €250.000,- (incl. BTW) over vier jaar.
Buiten scope vallen:
– Sanitaire artikelen
– Snoep, snacks en dranken voor de snoep- en drankautomaten
– Koffie en thee voor de locaties waar een warme-dranken-automaat staat of gaat komen

Gunning van de opdracht vindt plaats op basis van het gunningscriterium de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de aanbesteding van de opdracht, hanteert de aanbestedende dienst de Europese openbare aanbestedingsprocedure. Op deze aanbestedingsprocedure is de Aanbestedingswet van toepassing. 

Bron: Tenderned donderdag 29 juli 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/234328

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *