Hillenaar wint buitenreclame Nieuwegein – Aanbestedingsnieuws

Hillenaar wint buitenreclame Nieuwegein

Hillenaar Outdoor exploiteert vanaf 2020 negentig Abri’s en dertig vrijstaande (digitale) reclamevitrines in Nieuwegein. Dat heeft het buitenreclamebedrijf uit Leiderdorp gisteren bekend gemaakt. De onderneming heeft een aanbesteding gewonnen die een looptijd heeft van tien jaar.

 

Hillenaar Outdoor is een innovatief bedrijf dat niet schuwt om commercials in het Engels te plaatsen, met een bombastische stijl. Het bereik van het bedrijf is 4 miljoen mensen. Meest bekend is Hillenaar van de TWINS digitale reclamemasten op Schiphol, daarmee kan de adverteerder digitaal adverteren langs de A4. Onlangs is Hillenaar Outdoor een samenwerking aangegaan met Unicef Nederland. Dat tekent de MVO-aanpak van Hillenaar Outdoor, zo stelt het bedrijf.

Hillenaar Outdoor liet met deze aanbesteding in de strijd om Nieuwegein Exterion en Clear Channel Nederland achter zich. Hillenaar: ,,Ik ben er trots op dat de gemeente voor onze onderneming gekozen heeft. Naast analoge Abri’s gaan we investeren in splinternieuwe en moderne Digital City Abri’s.” De dekking in de stad is optimaal, aldus Hillenaar. ,,Alle Abri’s bevinden zich op strategische plaatsen langs drukke wegen in de gemeente. Ideaal voor zowel regionale als landelijke campagnes.”

We krijgen het exclusieve recht om Abri’s en vrijstaande reclamevitrines in Nieuwegein te exploiteren. Het gaat zowel om analoge als digitale objecten”, aldus algemeen directeur Jeroen Hillenaar. ,,Deze concessie sluit perfect aan bij ons bestaande Abri netwerk in de provincie Utrecht.”

©Hillenaar Outdoor 2019

Al langer exploiteert Hillenaar alle Abri’s langs provinciale wegen in Utrecht. ,,De concessie in Nieuwegein maakt onze positie in dit gebied nog sterker. We hebben adverteerders die dekking zoeken in Utrecht inmiddels veel te bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan Billboards op en rond het druk bezochte Jaarbeurs complex. Adverteerders die op zoek zijn naar bereik in de provincie Utrecht kunnen niet meer om ons heen.

Directeur Jeroen Hillenaar is erg enthousiast over Nieuwegein. En vanzelfsprekend stopt het daar niet.

,,We blijven voortdurend kijken naar relevante uitbreiding van het Hillenaar netwerk. De voorbereidingen voor het plaatsen en gereed maken van de nieuwe Abri’s is op dit moment in volle gang.We verwachten met de exploitatie te kunnen starten in het eerste kwartaal van 2020. Adverteerders kunnen vanzelfsprekend nu al bij ons terecht voor advies en informatie over de concessie in Nieuwegein.”

We investeren in moderne en deels digitale vormgeving die past bij deze tijd. Ik ben dan ook zeer blij met deze concessie omdat we opnieuw en aantoonbaar van meerwaarde zijn voor landelijke adverteerders.” Ook selectieve campagnes zijn mogelijk, benadrukt Hillenaar. ,,Onze media zijn tevens geschikt voor het regionale midden- en kleinbedrijf. Of het nu gaat om die ene Abri op de hoek in een winkelgebied of een grote campagne, onze accountmanagers zijn adverteerders graag van dienst. Maatwerk is altijd het uitgangspunt want het gaat uiteindelijk om resultaat.”

Bron: Hillenaar Outdoor, 22 oktober 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *