Heutink gaat software en drukwerk Movare scholen verzorgen – Aanbestedingsnieuws

Heutink gaat software en drukwerk Movare scholen verzorgen

Laatst geupdate op augustus 13, 2021 door redactie

Het bedrijf Heutink uit Rijssen (Overijssel) gaat software en drukwerk verzorgen voor de Limburgse scholengemeenschap Movare. Dat bericht Wijlimburg. Heutink levert zowel digitale als tastbare reken- als taalmethoden, als speelgoed, als corona hygiënemaatregelen.

Movare is de scholengemeenschap voor 46 scholen in de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Sittard-Geleen en Vaals. Dit zijn 41 ‘reguliere‘ basisscholen, 1 taalschool, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor speciaal (voortgezet) onderwijs, met in totaal 11.503 leerlingen en 1079 medewerkers.

Heutink ICT werd in 1998 opgericht door de automatiseerder Lesscher IT en de gerenommeerde onderwijsleverancier Heutink. Dankzij deze partijen kunnen wij tot op de dag van vandaag ons voordeel doen met een schat aan kennis en ervaring op zowel technisch als onderwijskundig vlak. Dat vertaalt zich in een grote voorsprong in ons vakgebied.

Foto: Pixabay.com

rschap met Reinders Oisterwijk. Dat betekent dat Reinders Oisterwijk met al haar onderwijsinhoudelijke expertise en in nauwe samenwerking helpt bij de ontwikkeling van ICT oplossingen. Deze worden vervolgens door Heutink ICT geïmplementeerd en beheerd bij klanten van Reinders.

De aanbesteding liep vanaf 17 april en is 22 juli gegund, blijkens TenderNed.

Bron: WijLimburg / Heutink / Movare, 22 juli 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *