Haagse Hogeschool gunt Netvlies aanbesteding webdevelopment – Aanbestedingsnieuws

Haagse Hogeschool gunt Netvlies aanbesteding webdevelopment

Foto: Pexels.com

De Haagse Hogeschool heeft een Europese aanbesteding gegund aan Netvlies uit Breda. Dat bericht Kelly Nieuwenhuis van Netvlies, een bedrijf dat sinds april 2021 onderdeel van de bedrijvengroep 4NG is.  Doel van de opdracht is om de gebruikerservaring van websitebezoekers te optimaliseren.

Voor de drie huidige websites moet één toekomstbestendig platform komen dat de visie en strategie van de Haagse Hogeschool ondersteunt. De nieuwe website moet de toestroom van nieuwe binnen- en buitenlandse studenten vergroten en het visitekaartje zijn richting externe partners en internationale samenwerkingen. Deze maand werd bekend dat Netvlies de aanbesteding heeft gewonnen met de hoogste score op prijs en kwaliteit.

De Brabantse developer Netvlies levert ook onder meer voor Brabant Water en ASN Bank. Netvlies heeft ruim 23 jaar ervaring in de realisatie van complexe online projecten, waaronder Drupal en WordPress websites. Hun strategen, vormgevers, developers en marketeers werken samen aan een toekomstbestendige, schaalbare, veilige website.

 

De komende 4 jaar gaan we aan de slag met de doorvertaling van de digitale strategie naar een innovatieve en doelgroepgerichte website. Netvlies beschikt over alle gevraagde expertise rondom digitale strategieresultaatgerichte marketing en toekomstbestendige technologie en heeft zeer ruime ervaring met soortgelijke vraagstukken bij grote complexe organisaties met veel stakeholders. Wij weten als geen ander hoe we meerdere doelgroepen kunnen bedienen binnen één digitaal toekomstbestendig platform met ultiem gebruiksgemak en een sterke merkidentiteit.

We zijn erg trots op het winnen van deze aanbesteding en kijken uit naar de samenwerking met De Haagse Hogeschool. De grote schaal van dit project maakt het een hele interessante case, maar ook eentje die op het lijf van Netvlies is geschreven. Wij kunnen niet wachten om De Haagse Hogeschool te helpen met het nemen van voorsprong!

Benieuwd hoe jij voorsprong kunt nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing? Neem dan contact op!

Br0n: Netvlies, 1 mei 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *