Gom Schoonhouden wint glasbewassing Velsen – Aanbestedingsnieuws

Gom Schoonhouden wint glasbewassing Velsen

De gemeente Velsen had een opdracht uitgeschreven voor glasbewassing. Die is gegund op 20 februari aan Gom Schoonhouden, een onderdeel van Facilicom van 8000 medewerkers.

Facilicom zelf  is met meer dan 25.000 medewerkers in totaal één van de 25 grootste werkgevers van het land.  De opdracht van de gemeente Velsen is gebaseerd op het geraamde budget dat voor het vorige jaar voor het schoonmaakonderhoud en glasbewassing vastgesteld. Hierbij is rekening gehouden met enkele regiewerkzaamheden, welke op basis van schatting meewegen. Deze schatting is gemaakt aan de hand van gegevens uit een recent kalenderjaar.

De gemeente heeft als doel om per 1 juli 2022 een overeenkomst in te laten gaan met een initiële looptijd van drie (3) jaar met de mogelijkheid voor de gemeente om eenzijdig de overeenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden vijf (5) maal voor de duur van één (1) jaar te verlengen.

De doelstelling van de aanbesteding is het sluiten van een contract voor de schoonmaak van de interieurs in verschillende gemeentelijke gebouwen. De aanbesteding gebeurt op basis van een actueel programma van eisen waarvan in ieder geval een sociale paragraaf gericht op inzet van mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt en duurzaamheidseisen, onderdeel uitmaakt. De opdracht wordt als één pakket aanbesteed.

De opdracht vertegenwoordigt een waarde van €260.944,57

©ZaZ 2019

Bron: TenderNed, 21 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *