Faas Aanbesteding meubilair Rijn-IJssel – Aanbestedingsnieuws

Faas Aanbesteding meubilair Rijn-IJssel

Logo: Rijn IJssel

Bij Rijn-IJssel worden gepassioneerde mensen opgeleid, waarbij plezierig werken en leren centraal staat. Dat doet men door actuele kennis, kwaliteit, vakmanschap, inspiratie, uitdaging, persoonlijke aandacht en maatwerk te bieden. Het is de ambitie van Rijn-IJssel in 2022 tot de top van opleidingen te behoren. De vernieuwbouw van de vakschool Wageningen is hierin een belangrijke succesfactor. Een meervoudig onderhandse aanbieding “Furniture as a service” zal hier een spraakmakende bijdrage aan leveren en heeft een voorbeeldfunctierichting de overige Rijn-IJssel vestigingen op het gebied van circulariteit en innovatievermogen.

In het ontwerp van de nieuwe huisvesting in Wageningen zijn allerlei duurzame, innovatieve en circulaire toepassingen opgenomen. Het interieur moet daarop worden afgestemd. Het is om deze reden dat het losse projectmeubilair innovatiegericht en circulair verantwoord uitgevraagd wordt door middel van RCC (Rapid Circulair Contracting) en dit door een meervoudig onderhandse aanbesteding. Rijn-IJssel wordt hierin begeleid door KplusV.

In een RCC vraagt men niet om een totaal uitgewerkt plaatje, maar wordt de meest geschikte partner geselecteerd. Na gunning wordt er dan samen opgetrokken naar het meest passende oplossing.

Rijn-IJssel nodigt alle project-, school-, en kantoorinrichters uit om op 14 december van 9:30 tot 13:15 met aansluitend een netwerklunch naar een marktontmoeting te komen in de Rijn-IJssel vestiging aan de Middachtensingel 2, 6825 HN Arnhem.

Meer informatie vindt u op Rijn-IJssel

1 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *