Engineering team gezocht voor Nieuwbouw Kindcentrum de Riet – Aanbestedingsnieuws

Engineering team gezocht voor Nieuwbouw Kindcentrum de Riet

Europese niet-openbare aanbesteding voor een bouwteam voor de nieuwbouw van Kindcentrum (KC) de RIET, ten behoeve van Stichting Prisma, Hoera Kindercentra en PSW junior, waarbij Stichting Prisma zal optreden als bouwheer en aanbestedende dienst is. € 7.500.000,- (totale bouwkosten, dus bouwkundig en e- en w-installaties)

De nieuwbouw van KC De RIET moet gerealiseerd worden door het selecteren en contracteren van een (combinatie van) aannemer(s), welke in een engineeringteam een definitief ontwerp uitwerkt tot een technisch ontwerp (TO) en daarmee tevens de gelegenheid krijgt geboden het werk te realiseren. € 7.500.000,- (totale bouwkosten, dus bouwkundig en e- en w-installaties)

 

Bronnen: Tenderned / Selectieleidraad, 22 mei 2024
Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/337015

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 23 mei 2024

NDR

Het gebouw moet er uit zien als een sauna waar allemaal vogels uit vliegen. Een sauna, wat? Zoals al die zwembaden? Ja dat vroegen wij ons ook af waarom, moeten alle zwembaden er tegenwoordig als een sauna uitzien. Is dat soms een functionaliteit in archicad of iets dergelijks “render houten wandpanelen “en dan niet verder afvragen waar al die bomen ervoor vandaan komen want dat zit niet in autocad. En waarom wordt die standaard meeuw op de voorgrond dan niet meegeleverd?

©Stichting Prisma 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *