e-HRM Personeels- informatiesysteem – Zuidplas – Aanbestedingsnieuws

e-HRM Personeels- informatiesysteem – Zuidplas

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Pic: www.pixabay.com

De gemeente Zuidplas bestaat uit vier dorpen: Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Enige tijd geleden heeft de gemeenteraad van Zuidplas ingestemd met de ontwikkeling van een nieuw dorp (het Vijfde Dorp) met 8.000 woningen, een vernieuwend landschap en twee nieuwe bedrijventerreinen in het Middengebied Zuidplaspolder.

Per 31 december 2023 loopt de overeenkomst met de huidige leverancier voor de salarisdienstverlening en de levering van een e-HRM systeem af. Deze aanbesteding moet leiden tot een nieuwe overeenkomst met één aanbieder voor salarisdienstverlening en de gebruikersrechten voor een e-HRM systeem. Wanneer de gestelde eisen en/of wensen en/of ambities, nu of in de toekomst, daartoe aanleiding geven kunnen eventueel meerdere e-HRM systemen aangeboden worden waarbij de aanbieder als ‘regisseur’ fungeert ten aanzien van de servicedienstverlening (tweedelijns helpdeskondersteuning, integratie van systemen en salarisdienstverlening).

Integratie met andere systemen: de afdeling HR wil de integratie met andere systemen verbeteren. Hierbij moet gedacht worden aan koppelingen met de o.a. tijdregistratiesystemen en het managementinformatiesysteem. Voor de aanbesteding zal de gemeente deze koppelingen gaan beschrijven waarbij aangegeven gaat worden welke functionaliteit vereist is voor een goede werking van de koppeling. De koppeling met het UWV (Digi/ZSM), Belastingdienst, APG/ABP vallen onder de services
behorende bij de salarisdienstverlening van de leverancier. Door betere integratie van de systemen  zullen overbodige werkzaamheden die nu noodzakelijk zijn om de tekortkomingen van de koppelingen op te vangen, overbodig worden.

 

De beoogde ingangsdatum voor de overeenkomst is 1 januari 2024. De af te sluiten overeenkomst heeft een initiële looptijd van vijf jaar met de mogelijkheid tot verlengen van tweemaal twee jaar. Het plafondbedrag (maximumwaarde) bedraagt €950.000,- inclusief optiejaren. De aanbieder die de economisch meest voordelige inschrijving heeft gedaan op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV)  komt voor gunning van de opdracht in aanmerking.

Bron: Tenderned donderdag 9 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/290867

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 10 maart 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *