DICTU selecteert Myler en CGI voor inhuur ICT-specialisten – Aanbestedingsnieuws

DICTU selecteert Myler en CGI voor inhuur ICT-specialisten

Dienst ICT Uitvoering (DICTU)  heeft onder meer de combinatie Myler en CGI gekozen bij het inhuren van ICT-specialisten. Dat bericht Myler, uitzender van IT-personeel. DICTU is een baten-lastendienst van het Ministerie van Economische Zaken. De organisatie is onder meer verantwoordelijk voor PIANOo en TenderNed en heeft daarnaast klanten als de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit.

In april 2016 was er nog een onderzoek naar de kostenontwikkeling naar de DICTU. Volgens dat rapport klagen de opdrachtgevers dat de DICTU erg duur wordt. Daarom houdt de DICTU nu klantrapportages. Uit de doorlichting blijkt verder dat er binnen de DICTU geen centrale regie is op het aannemen van opdrachten, opstellen van offertes of opdrachtbeheer.

Volgens Myler gaat het om een geraamde totale opdrachtwaarde van 320 miljoen euro gedurende een looptijd van vier jaar. Met ingang van 1 maart 2017 biedt de combinatie Myler en CGI zijn ICT-expertise via het Myler-platform (Branded Network) aan DICTU aan.

Myler bericht dat naast zijn eigen selectie ook SQL Integrator, KPN Consulting, CAP Gemini en Brunel in perceel één geselecteerd. Voor perceel twee Fast Flex en Itaq. Voor beide percelen zijn dit Atos Nederland, Link IT, Sogeti, Headfirst, BT Professional Services en Cimsolutions.

Geo van der Wilk, CEO van Myler: “De samenwerking tussen Myer en CGI heeft bewezen succesvol te zijn. Doordat we complementair aan elkaar zijn, zijn we in staat om de beste professional te matchen bij onze klanten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij DICTU ook het geval zal zijn”.

Bron: Myler, 3 maart 2017

Zie ook:

Onderzoek: doorlichtingsrapport-dictu-def

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *