CTSN wint aanbesteding beveiliging Schiphol – Aanbestedingsnieuws

CTSN wint aanbesteding beveiliging Schiphol

Beveiligingsbedrijf CTSN uit Hoofddorp heeft de beveiligingsdienstverlening van perceel 1 op Schiphol toegewezen gekregen na een lang en intensief aanbestedingsproces. De werkzaamheden betreffen het beveiligingsonderzoek van vertrekkende en transferpassagiers op de luchthaven Schiphol en starten in de eerste week van december 2020. CTSN zal deze opdracht voor minstens 4 jaar uitvoeren.

Als resultaat van deze gunning, en conform afspraken met de andere beveiligingsorganisaties op de luchthaven, neemt CTSN personeel dat reeds op perceel 1 werkzaam was over voor deze opdracht. Daarnaast zal CTSN extern personeel aantrekken.

Adan Morik, General Manager van de CTSN Group is trots op deze substantiële opdracht.

“We kunnen gerust spreken van een nieuw tijdperk voor CTSN. Deze opdracht is het resultaat van de grote inzet van onze werknemers en managers. Onze collega’s op Schiphol zijn enorm toegewijd aan de luchtvaartbeveiliging. Ik zie deze opdracht als dé gelegenheid om onze kennis van en ervaring met luchtvaartbeveiliging in te zetten, en in samenwerking met de luchthaven en de andere beveiligingspartners te zorgen voor een professionele en veilige omgeving voor passagiers, personeel en bezoekers.”

CTSN, een dochteronderneming van ICTS Europe, is een specialist op het gebied van luchtvaart- en objectbeveiliging en in de speurhondensector (canine security) met ruim 400 werknemers. CTSN is sinds 2003 actief op de Nederlandse beveiligingsmarkt en werkt sinds 2010 op luchthaven Schiphol.

©Shirley de Jong 2006
(bron: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Hal-schiphol-plaza-ns.jpg)

ICTS Europe is een wereldwijde leverancier van beveiligingsoplossingen die haar roots heeft in de luchthaven- en luchtvaartbranche. ICTS Europe is met meer dan 16000 werknemers in 23 landen actief met een grote verscheidenheid aan diensten en technologieën, die binnen diverse sectoren uitgebreide ervaring combineert met gespecialiseerde vaardigheden.

Bron: CTSN, 7 september 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *