CSU wint aanbesteding Christelijk Onderwijs Haaglanden – Aanbestedingsnieuws

CSU wint aanbesteding Christelijk Onderwijs Haaglanden

CSU en de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) zijn een samenwerking aangegaan. In een eerste aanbesteding voor 5 van de 39 aangesloten scholen kwam CSU als beste schoonmaakbedrijf naar voren.

CSU gaat in het eerste perceel aan de slag waar 5 van de 39 scholen onder vallen. “CSU is op basis van de aangeboden kwaliteit, de borging hiervan en de prijs geselecteerd”, zegt inkoopadviseur René Houwaard van SCOH. Het borgen van een meer uniforme schoonmaakkwaliteit was een belangrijke factor in de aanbesteding.

Bron: CSU

Binnen de SCOH had elke locatie de vrijheid een eigen schoonmaakpartner te contracteren. Daardoor werkte de stichting met een groot aantal verschillende schoonmaakbedrijven. René Houwaard: “Het nieuwe contract met CSU biedt duidelijke afspraken waardoor het niet langer meer een verrassing is of de schoonmaakkwaliteit vandaag wel of niet goed is.”

De SCOH is een van de grootste scholenkoepels van Nederland. De stichting is een samenwerkingsverband van protestants-christelijke scholen. Dat zijn scholen voor speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en een praktijkschool. Ook 22 voorscholen en peuterspeelzalen vallen onder het bestuur van de stichting. Bij de stichting werken 1200 personeelsleden. De scholen zijn alle te vinden in de regio Haaglanden.

Bron:

CSU, 18 oktober 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *