CIM Solutions wint ICT Inhuur van IND en COA – Aanbestedingsnieuws

CIM Solutions wint ICT Inhuur van IND en COA

De diensten IND, (Immigratie- en Naturalisatiedienst), DTV (Dienst Terugkeer & Vertrek) en COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) (IND/DT&V/COA) hebben een openbare aanbesteding, een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS samen met SLTN IT Professionals en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur.

De aanbesteding is uitgezet door het inkoopcentrum (IUC) van het Ministerie van Economische Zaken. Met de opdracht is circa € 32.000.000 op jaarbasis gemoeid. Het gaat om gemiddeld 300 nieuwe aanvragen/plaatsingen per jaar. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke

Bron afbeelding: BZK 2017

ICT-functies met eigen medewerkers, zelfstandigen (zzp-ers) en specialisten van derde partijen.

CIM Solutions is niet de enige. Er zijn in totaal lacht partijen gecontracteerd. De directeur is hoe dan ook tevreden.
Wij zijn verheugd en trots dat we wederom zo’n mooi resultaat behaald hebben. Onze positie binnen de overheid groeit jaarlijks en deze raamovereenkomst stelt ons in staat om komende jaren nog verder te groeien. IND, COA en DT&V zijn opdrachtgevers met uitdagende opdrachten en projecten, waar wij met veel enthousiasme naar uitkijken.” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS.

De raamovereenkomst gaat in per 1 april 2019 en heeft een looptijd van minimaal 1,5 jaar met een maximum van 4 jaar.

Bron: CIM Solutions, 19 februari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *