Campagne Informatiebeveiliging en Privacy Doetichem aanbesteed – Aanbestedingsnieuws

Campagne Informatiebeveiliging en Privacy Doetichem aanbesteed

Foto: Pixabay. com

De gemeente Doetichem heeft een aanbesteding geplaatst voor een bewustwordingscampagne informatiebeveiliging en privacy. De motivatie hiervoor is dat gemeenten informatie verwerkende organisaties zijn. Gemeenten beschikken over (gevoelige) informatie van onder meer klanten en ketenpartners om hun taken goed te kunnen uitvoeren. Klanten en ketenpartners moeten er op kunnen vertrouwen dat de informatie bij gemeenten ook in goede handen is of anders gezegd veilig en beschermd tegen onrechtmatig raadplegen en gebruik.

De aanbesteding is gesplitst in twee percelen één digitaal en fysiek, de ander menselijk. Partijen mogen op alle percelen inschrijven.

Bij digitaal en fysiek gaat het om  E-learning modules, phishing test, digitale quiz(en), filmpjes, (digitale) meting van de mate van bewustwording van de organisatie, nieuwsberichten (actualiteiten), (digitale) posters, informatiedisplay, (digitale) quick reference card, (digitale) flyers, (digitale) infographics, gadgets, etc.. Bij menselijk gaat het om Informatiebijeenkomsten op locaties met de focus op het gedrag, specifieke inhoudelijke thema’s zoals bv AVG, maar ook instrumenten zoals een ‘mystery guest’, social engineering etc..

Voor de hele bewustwordingscampagne is gedacht aan een contract van 24 maanden en een geschatte totale waarde van €300.000.

Bron: Tenderned 28 maart 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/161944

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *