Busvervoer – CSG Reggesteyn – Aanbestedingsnieuws

Busvervoer – CSG Reggesteyn

©ZAZ

CSG Reggesteyn is een brede scholengemeenschap in Nijverdal-Rijssen en Omgeving, waar ieder welkom is met verschillende leerwegen en richtingen, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Op CSG Reggesteyn zijn er twee vestigingen, elk met een eigen lesaanbod. In de huidige situatie heeft CSG Reggesteyn geen overeenkomst meer voor het busvervoer. De overeenkomst met Brookhuis is inmiddels verlopen. CSG Reggesteyn heeft besloten om het busvervoer Europees aan te
besteden omdat de behoefte aan busvervoer weer toeneemt. De nieuwe overeenkomst moet per 1 april 2023 ingaan.

De opdracht omvat het busvervoer voor eendaagse en meerdaagse ritten voor de excursies en werkweken in binnen- en buitenland van CSG Reggesteyn. Pakketreizen, waarbij vervoer en accommodatie in één geboekt worden, maken geen onderdeel uit van deze aanbesteding. De omvang van de opdracht kan per jaar verschillen en kan in de loop der jaren af- of toenemen als gevolg van wijzigingen in het aantal leerlingen en/of als gevolg van veranderingen in de onderwijsprogramma’s.

De looptijd van de overeenkomst is vastgesteld op zesendertig maanden, met als startdatum 1 april 2023 en met einddatum 31 maart 2026. Na afloop van de initiële looptijd kan de overeenkomst door aanbesteder driemaal worden verlengd met één jaar.

Met de inschrijver die een inschrijving heeft ingediend met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt de overeenkomst gesloten. Met de inschrijver die als nummer twee in de rangorde is geëindigd, wordt een waakvlamovereenkomst gesloten.

Bron: Tenderned zondag 27 november 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/280820

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *