Bouwteam planmatig onderhoud Hartelcorridor – Aanbestedingsnieuws

Bouwteam planmatig onderhoud Hartelcorridor

Foto: © Prov. Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland heeft het voornemen een opdracht te verstrekken voor het uitvoeren van planmatig onderhoud aan de Hartelcorridor. De provincie Zuid-Holland wil in een bouwteamverband een samenwerkingsverband aangaan met een (combinatie van) marktpartij(en).

Over het Hartelcomplex loopt de Hartelcorridor. Dit is een verbinding tussen Rotterdam Botlek en Spijkenisse over het Hartelkanaal en het Zoetwaterkanaal. Over de brug loopt de provinciale weg N218, die ten noorden van de brug, bij het Hartelkruis, aansluit op de autosnelweg A15. Ten westen van de verkeersbrug ligt de Hartelkering, een stormvloedkering, bestaande uit twee hefschuiven. Ten oosten van de brug ligt een schutsluis, de Grote Hartelsluis. Tussen de Hartelkering en de verkeersbrug ligt een losstaande fietsbrug. Dit is een apart aangelegde brug, met twee beweegbare delen (de Hartelkanaalfietsbrug en de Zoetwaterkanaalfietsbrug), gelegen naast de beweegbare delen van de verkeersbrug.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Herstel aan civiele constructies
– Vervangen bewegingswerken
– Conservering
– Vervangen vallen
– Vervanging elektrotechnische installatie
– Vervangen afsluitboomkasten-bomen
– Ce-markering aanbrengen
– Aanbrengen nieuwe zinkers
​​​​​​​- Vervangen armaturen OV

De aanbesteder  volgt de niet-openbare procedure. De niet-openbare procedure bestaat uit twee fasen. Een selectiefase en een gunningsfase. De aanbestedende dienst geeft een algemene toelichting op dit project op 28 juni 2022 (di.), 10:00. Aanmelden voor deze toelichting uiterlijk 27 juni 2022 (ma.), 10:00. Na enig zoeken vonden we de leidraad met een uitgebreidere opdrachtomschrijving. Niet in de leidraad is vermeld waar de toelichting wordt gegeven en hoe je je daarvoor moet aanmelden. 

Bron: Tenderned dinsdag 21 juni 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/264786

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *