Bouwbedrijf Van Wijnen wint aanbesteding energiearmoede in Zwolle – Aanbestedingsnieuws

Bouwbedrijf Van Wijnen wint aanbesteding energiearmoede in Zwolle

In Warm Thuis werkt de gemeente Zwolle samen met partijen in de stad aan het tegengaan van energiearmoede. Door inwoners te helpen met energie besparen en isoleren. Van Wijnen won de aanbesteding voor het uitvoeren van grote isolatiemaatregelen voor dit project. Warm Thuis helpt inwoners met energie besparen en isoleren. Dat is gratis als mensen het zelf niet kunnen betalen. Woningeigenaren die het financieel moeilijk hebben, kunnen via Warm Thuis in aanmerking komen voor gratis grote maatregelen zoals vloerisolatie of speciaal dubbel glas in de ramen. Bouwbedrijf Van Wijnen gaat die grote werkzaamheden uitvoeren.

Bouwbedrijf van Wijnen is een Nederlands concern actief in projectontwikkeling, woningbouw, renovatie en transformatie, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer.  Het concern is in handen van Hal Inverstments. 

Bron: Gemeente Zwolle, 5 december 2022

NDR:

Warm Thuis Zwolle is volgens de eigen website een samenwerking van verschillende Zwolse organisaties. De hulp aan Zwollenaren is mogelijk door een eenmalige bijdrage van de rijksoverheid aan de gemeente. Door krachten te bundelen tussen onder andere de gemeente Zwolle, Stichting Voor Elkaar Zwolle, buurtinitiatieven in de wijken en woningcorporaties zorgt men aldaar dat deze hulp op de juiste plek terecht komt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *