Bouw/renovatie voormalige VMBO school Tholen aanbesteed – Aanbestedingsnieuws

Bouw/renovatie voormalige VMBO school Tholen aanbesteed

Brede school Tholen
Foto: DATarchitecten

De gemeente Tholen ( en vier schoolbesturen) heeft een aanbesteding geplaatst voor renovatie van de voormalige VMBO school en nieuwbouw van een vleugel. Ze zijn voornemens om in Tholen een Brede School te realiseren. De Brede School komt in het pand van een voormalige VMBO-school in de Abraham Beeckmanlaan. Het pand wordt volledige herschikt, gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel. De ketenpartners GGD, Bibliotheek Oosterschelde, Juvent Jeugdzorgspecialist, Zo Kinderopvang, kinderfysiopraktijk Varossieau en logopediepraktijk Schoone gaan ruimten huren in het pand.

De Brede School wordt als ėėn complex gebouwd. De installaties worden centraal aangestuurd en zodanig gezoneerd dat alle gebruikers ook in hun domein zelfstandig kunnen functioneren. Het pand wordt voorzien van een WKO-installatie en zonnepanelen. De schoolbesturen en gemeente Tholen richten een Vereniging van Eigenaren op. De VVE-partners vormen een onderhoudsfonds voor de gezamenlijke delen, buitenschil en de installaties van het gebouw.

Over het inbrengen van middelen voor het onderhoud in de eigen domeinen en het eigendom van het buitenterrein maken partijen nadere afspraken. De gemeente verhuurt ruimten aan de maatschappelijke partners en stelt de aula en het atrium beschikbaar aan alle gebruikers. Van het buitenterrein wordt een deel in gebruik gegeven aan speeltuinvereniging Buutvrij.

Bron: Tenderned 4 april 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/162421

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *