Bloembollen en knollen voor Utrecht (stad) – Aanbestedingsnieuws

Bloembollen en knollen voor Utrecht (stad)

Foto: Pixabay.com/Congerdesign

De gemeente Utrecht heeft een aanbesteding geplaatst met het doel om met drie contractanten een raamovereenkomst af te sluiten voor het leveren en plaatsen van bollen en knollen. Bij toekomstige aanleg/renovatie van de buitenruimte zullen de bloembol- en knolgewassen binnen deze raamovereenkomst ingekocht worden met gebruik van een minicompetitie onder de drie raamcontractanten. Het doel van de minicompetitie is de meest duurzame aanbieding van dat moment te verkrijgen. Het raamcontract wordt afgesloten voor een periode van twee jaren , maar kan verleng worden tot een totale looptijd van acht jaar.  Indien een specifieke bol nog niet duurzaam leverbaar is, kunnen in de minicompetitie alternatieve bloembollen en/of knollen worden aangeboden welke wel voldoen aan een minimaal vergelijkbaar duurzaamheidsniveau.

Stadsbedrijven van de gemeente is verantwoordelijk voor een schone, hele en veilige buitenruimte waarin mens, omgeving en milieu tellen. Een van de vele aspecten die daarbij aan de orde zijn is de aanleg van beplantingen waar de levering van bloembol– en knolgewassen onderdeel van uitmaakt. De reconstructiewerken welke worden uitgevoerd in opdracht van Stedelijk Beheer-Projecten of Stadsingenieurs-Ruimte worden in de praktijk uitgevoerd door aannemers. De aan te brengen beplantingen binnen het kader van dergelijke bestekswerken kunnen door de betreffende aannemers rechtstreeks binnen deze raamovereenkomst bij de te contracteren opdrachtnemers worden betrokken.
Naast de aanschaf van beplanting door Stadsbedrijven kan incidenteel ook de aanschaf voor andere diensten via Stadsbedrijven worden geregeld.

Bron: Tenderned 15 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/180651

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *