Bijvriendelijke beplanting A’dam perceel 2 gegund aan Dolmans – Aanbestedingsnieuws

Bijvriendelijke beplanting A’dam perceel 2 gegund aan Dolmans

Foto: © ZazkiaZ

Dolmans Dolmans Wieringen Prins B.V. heeft de aanbesteding gewonnen voor de aanschaf van biologisch geteelde bijvriendelijke sierplanten voor het jaarlijks opnieuw aanplanten van bloembakken voor een mooie uitstraling van de stad en het verbeteren van de leefomstandigheden van bijen en andere insecten. Het doel van de aanbesteding was het selecteren van één leverancier die biologisch geteelde bijvriendelijke sierplanten kan leveren aanplanten en onderhouden gedurende een bepaalde periode. Het ingenieursbureau is hiervoor Opdrachtgever namens het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Amsterdam.

Het gaat om de inkoop van bijvriendelijke sierplanten in Amsterdam waarmee bedoeld wordt bijvriendelijke sierplanten biologisch geteeld met zo veel mogelijk nectarhoudende sierlijke bloemen.

Perceel 2 beslaat: beslaat de volgden geografische gebieden binnen de stadsgrenzen van Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en  Amsterdam-Zuidoost. De opdracht is voor 2 jaar en heeft een waarde van € 182.826,30. Er waren vier inschrijvingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *