Bibliotheekorganisatie Oosterhout zoekt nieuw meubilair – Aanbestedingsnieuws

Bibliotheekorganisatie Oosterhout zoekt nieuw meubilair

Bibliotheekorganisatie Stiching Theek 5 uit Oosterhout in Noord-Brabant is op zoek naar nieuw meubilair.  Met een nationale aanbestding wil Theek 5 maximaal één inschrijvere selecteren en contracteren voor het eenmalig leveren en plaatsen van maatwerk meubilair voor de opnieuw in te richten bibliotheekvestiging.

Deze opdracht is onderverdeeld in twee (2) percelen:

• Perceel 1 Interieurbouw (maatwerk meubilair);

• Perceel 2 Standaardmeubilair.

Inschrijven op een gedeelte van

Foto: Negative Space Pexels.com

een perceel is niet toegestaan en leidt tot uitsluiting van verdere deelname aan de aanbestedingsprocedure. Voor perceel 1 is een budget beschikbaar van € 116.000,00 exclusief btw. Voor het tweede perceel is een budget beschikbaar van € 81.000,00 exclusief btw. Inschrijven op een gedeelte van een perceel is niet toegestaan en leidt tot uitsluiting van verdere deelname aan de aanbestedingsprocedure.

Perceel 1 De scope van dit perceel ziet er als volgt uit: • Levering maatwerk meubilair; • Plaatsen, monteren/installeren en gebruiksklaar opleveren maatwerk meubilair. Perceel 2 De scope van dit perceel ziet er als volgt uit: • Levering standaard meubilair en bibliotheekrekken; • Plaatsen, monteren/installeren en gebruiksklaar opleveren standaard meubilair en bibliotheekrekken.

Bron: Tenderned, 1 juni 2023
https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/299671/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *