Beveiligingsdiensten gemeente Nijmegen – Aanbestedingsnieuws

Beveiligingsdiensten gemeente Nijmegen

foto: pixabay.com

De aanleiding van deze aanbesteding is een aflopend contract. Het doel van de aanbesteding is het sluiten van een (raam)overeenkomst met één dienstverlener op het gebied van beveiligingsdiensten. De intentie is om de (raam)overeenkomst op 1 april 2023 in te laten gaan. Opdrachtgever zoekt een dienstverlener die in staat is om een optimale balans te creëren tussen hospitality en security en die systematisch en aantoonbaar het kwaliteitsniveau verhoogt met als resultaat een borging van een gastvrije en veilige (werk)omgeving voor medewerkers en gasten van opdrachtgever.

Opdrachtgever vraagt de volgende beveiligingsdiensten uit in deze aanbesteding:

  • Het verzorgen van servicegerichte beveiligings- en hospitalitydiensten op openingsdagen in vijf dienstpanden;
  • Het verzorgen van manbewaking rondom 1 tippelzone inclusief handhaving huisregels afwerkloods;
  • Het op afroep verzorgen van servicegerichte beveiligings- en hospitalitydiensten tijdens bijeenkomsten
  • Het leveren van meldkamerdiensten die de alarmverbinding bewaakt naar de dienst- en de vastgoedpanden en zorgt voor doorgeleiding van alarmeringen en het initiëren van gepaste vervolgacties;
  • Het verzorgen van alarmopvolgingen door de mobiele surveillance bij ca. 40 panden;
  • Het verzorgen van brand- en sluitrondes op de dagen dat de dienstpanden en het kantoordeel Publiekszaken in wijkcentrum Meijhorst zijn geopend;
  • Het op verzoek open en/of sluiten van de dienstpanden buiten de reguliere openingstijden.

Het bovenstaande wordt gevraagd voor ruim veertig panden, verspreid door Nijmegen. Hospitality host/manbewaking wordt voor vijf panden gevraagd.  Het aantal panden, accommodaties en de gevraagde dienstverlening kan gedurende de looptijd van de overeenkomst wijzigen. Aan de huidige aantallen kunnen geen rechten ontleend worden, deze dienen ter indicatie. Opdrachtgever wenst een overeenkomst af te sluiten met een initiële looptijd van vier jaar. Deze overeenkomst kan tweemaal eenzijdig door aanbestedende dienst optioneel worden verlengd met de duur van één jaar. Het is de intentie van Aanbestedende dienst om de gehele contractduur vol te maken.

Om alle gegadigden in de gelegenheid te stellen een beeld te vormen van de dienstpanden waar de securityhosts ingezet worden, wordt in week 37 een schouw georganiseerd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden hier één of twee dagen voor ingepland. Aanmelden voor de schouw dient uiterlijk 7 september, 12:00 uur plaats te vinden via een bericht op Negometrix. Per inschrijver kunnen maximaal twee personen aangemeld worden. De startlocatie van de schouw, datum en het tijdstip ontvangt u na aanmelding.

Bron: Tenderned woensdag 24 augustus 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/270171

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *