Beheer, onderhoud, schadeherstel en reclame exploitatie Amersfoort – Aanbestedingsnieuws

Beheer, onderhoud, schadeherstel en reclame exploitatie Amersfoort

Stadhuis Amersfoort
Foto: Google Streetview

Deze opdracht betreft het exploiteren van reclame in de bestaande Amersfoortse abri’s, alsmede op de door concessiehouder te plaatsen vrijstaande reclamevitrines. Daarnaast omvat de opdracht het beheer, onderhoud en schadeherstel van alle gemeentelijke abri’s en de vrijstaande reclamevitrines. Binnen de scope van de aanbesteding vallen verschillende typen werkzaamheden. De concessieverlener heeft weloverwogen en bewust geen verdeling in percelen toegepast.

In de gemeente Amersfoort zijn op dit moment 136 abri’s geplaatst, waarvan er 131 een reclamevitrine hebben. De meeste reclamevitrines hebben 2 zijden. In totaal zijn er 260 reclame zijden in de abri’s. De concessiehouder mag tot maximaal 30 vrijstaande reclamevitrines plaatsen.
Uitgangspunten:
Reclame exploitatie op 260 reclamezijden in abri’s.
Bijplaatsen van minimaal 5 en maximaal 30 vrijstaande reclamevitrines
Minimaal 5 van de vrijstaande reclamevitrines moeten minimaal 1 digitale zijde hebben.
Deze 5 verplichte digitale reclamevitrines worden geplaatst in overleg met de concessieverlener
Voor de exploitatie geldt een concessieovereenkomst van tien jaar met een eenmalige optie tot verlenging van maximaal drie jaar. 

De gemeente sluit een overeenkomst met één contractant. De concessieovereenkomst gaat in op 1 oktober 2022. Deze Europese aanbesteding vindt plaats door middel van de openbare procedure conform de Aanbestedingswet. De gunning van de opdracht zal plaatsvinden op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zaterdag 19 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/256279

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *