Bedrijfsdossier en Relaties zijn vervallen in TenderNed – Aanbestedingsnieuws

Bedrijfsdossier en Relaties zijn vervallen in TenderNed

Vanaf woensdag 27 november 2019 hebben ondernemers geen toegang meer tot het bedrijfsdossier. Een aanvullende functionaliteit hierop, het aangaan van relaties met andere ondernemers binnen Tenderned, is ook verwijderd. Ondernemers kunnen vanaf gisteren niet alleen niet in het eigen bedrijfsdossier maar ook niet bij de rapportages van andere onderneming(en) waar een relatie mee aangegaan is.

TenderNed ondersteunt deze functionaliteit niet meer omdat die weinig tot niet gebruikt werd. Hierover is ook contact opgenomen met enkele ondernemers die wel gebruik maakten van de functionaliteit. Zij hebben

©Imgflip 2019

aangegeven dat de functionaliteiten weinig tot geen meerwaarde hebben, voor het werken binnen TenderNed. De groep ondernemers die deze wijziging aangaat hebben we tijdig een email gestuurd met meer uitleg.

Het niet renoveren van deze overbodige functionaliteiten past in de moderniseringsslag waar TenderNed voor kiest: meer eenvoud in functionaliteit en design. Dit om het gebruikersgemak te vergroten.

Dat is niet het enige dat is veranderd aan TenderNed met de maandelijkse releases.

Het is voor aanbestedende diensten niet meer mogelijk om een onjuiste combinatie tussen hoofd CPV-code en type opdracht op te slaan. Verder zijn er twee overbodige functionaliteiten verwijderd en is het ‘Aanmelden versturen’ gemoderniseerd. Daarnaast is er extra informatie toegevoegd bij het exporteren van data.

Bron: TenderNed, 28 november 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *