Asito blijft VUmc schoonmaken – Aanbestedingsnieuws

Asito blijft VUmc schoonmaken

De schoonmakers van Asito zorgen al jaren voor een schone omgeving bij Amsterdam UMC, locatie VUmc. Omdat het contract bijna afliep, startte Amsterdam UMC in 2021 een Europese aanbesteding voor de schoonmaakdienstverlening voor beide locaties. De focus voor de nieuwe samenwerking ligt onder andere op sterk management, aandacht voor de mens en slimme innovaties.

foto: www.pexels.com

“We werken al vanaf 2013 voor Amsterdam UMC, locatie VUmc. Het is een opdrachtgever die we enorm waarderen”, vertelt Glenn Timmer, salesconsultant bij Asito. “Al anderhalf jaar geleden begonnen we met de voorbereidingen voor de aanbesteding. Samen met onze klantmanager, projectleider, objectleiders en teamleiders op locatie. Van strategisch tot operationeel niveau zochten we uit wat de opdrachtgever écht wil en hoe wij daaraan bij kunnen dragen.”

En met succes: per 8 mei 2022 wordt de overeenkomst tussen Asito en locatie VUmc verlengd.

Patrick Kloosterman is als klantmanager van Asito de sparringpartner van het management van de facilitaire dienst op locatie VUmc. “We zijn erg blij met het vertrouwen. We willen onze ondersteuning op hygiëne continu op het hoogste niveau blijven leveren, zodat Amsterdam UMC het primaire proces zo optimaal mogelijk kan blijven uitvoeren.”

Bron: Asito, 20 april 2022

Lees verder bij:

https://www.asito.nl/nieuws/asito-en-vumc-vernieuwen-samenwerking-na-europese-aanbesteding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *