Advantive wint ICT-aanbesteding Sportbedrijf Arnhem – Aanbestedingsnieuws

Advantive wint ICT-aanbesteding Sportbedrijf Arnhem

De meervoudig onderhandse aanbesteding ‘Implementatie en levering ICT-infrastructuur’ is gegund aan Advantive. De inschrijving van de ICT-dienstverlener is met de beste prijs-kwaliteitverhouding beoordeeld. In het beoogde partnership zullen Advantive en Sportbedrijf Arnhem B.V.gezamenlijk deze nieuwe infrastructuur verwezenlijken.

De ambitie van Sportbedrijf Arnhem B.V. is om tot de beste sportbedrijven van Nederland te behoren. Daarnaast is het bereiken van organisatorische effectiviteit en efficiency een te behalen doel. Een flexibele ICT-infrastructuur op basis van Microsoft Azure en Office 365 vormt een belangrijke basis om de ambities en doelen van Sportbedrijf Arnhem B.V. te verwezenlijken. Advantive helpt Sportbedrijf Arnhem B.V. om met haar aanpak, kennis en ervaring de transitie naar een nieuwe manier van werken succesvol te doorlopen.

Advantive is in 2006 ontstaan vanuit de klantvraag naar goede en innovatieve SharePoint oplossingen. De naam Advantive is een samenvoeging van ‘Advantage’ en ‘Innovative’. Advantive zet vanaf 2006 haar relaties op voorsprong door de continue focus op het realiseren van innovatieve oplossingen.

Willemjan van Laarhoven, managing partner van Advantive.

“We hebben aan Sportbedrijf Arnhem B.V. laten zien dat we aan de gestelde criteria voldoen. Het Advantive team heeft met veel enthousiasme aan deze aanbesteding gewerkt. Het gegund krijgen van deze aanbesteding is een positieve bevestiging naar het team. Onze collega’s kijken ernaar uit om voor Sportbedrijf Arnhem B.V. de implementatie en levering van de nieuwe infrastructuur te realiseren”

Remy Blauw is bij Sportbedrijf Arnhem verantwoordelijk voor ICT. Ook hij kijkt uit naar de samenwerking met Advantive:

“Sinds 1 januari 2017 zijn we geen onderdeel meer van de gemeente Arnhem. We zijn nu een zelfstandige onderneming met ruimte om verder te groeien. We zien volop kansen om voor onze klanten de (online) dienstverlening aantrekkelijker en innovatiever te maken. De implementatie van de nieuwe en flexibele ICT-infrastructuur gaat daar zeker bij helpen!”

Bron: Advantive, 7 juni 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *