Aankondiging Marktsessie Programma ERTMS – Aanbestedingsnieuws

Aankondiging Marktsessie Programma ERTMS

Foto: Prorail

Op donderdag 8 november 2018 van 15:00 tot 18:00u geeft het Programma ERTMS een informatiebijeenkomst. Tijdens deze brede bijeenkomst met marktpartijen wil het programma ERTMS alle partijen informeren over de huidige stand van zaken.

Om veiligheid op het spoor te garanderen, is voldoende afstand tussen treinen nodig. ERMTS maakt het mogelijk om treinen veilig te laten rijden met minder tussenruimte. Treinen kunnen elkaar dus sneller opvolgen. Zo kunnen er meer treinen rijden, zónder dat daarvoor nieuw spoor nodig is.

Het programma zal tijdens de bijeenkomst nader ingaan op het huidige proces ten aanzien van de besluitvorming van de planuitwerkingsfase en de aankomende realisatiefase. Daarnaast brengt ze u op de hoogte van zaken ten aanzien van geplande aanbestedingen: Hoe en wanneer gaan we aanbesteden en hoe zijn we hiertoe gekomen.

Aan marktpartijen wordt verzocht om zich vóór 1 november 2018 aan te melden via loket.ertms@prorail.nl. Geef hierbij aan om welke organisatie het betreft en met hoeveel personen (maximaal 2) u aanwezig zult zijn tijdens de bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

De bijeenkomst zal plaatsvinden te Utrecht, in het ProRail-kantoor Tulpenburgh in Utrecht.

Bron: ERMTS-NL,nl, Prorail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *