Aanbesteding uitbreiding MDT opdracht – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding uitbreiding MDT opdracht

Het Ministerie van Onderwijs heeft een aanbesteding gepubliceerd voor het uitbreiden van de opdracht voor Maatschappelijke Dienstverlening. Met deze wijziging van de overheidsopdracht maakt OCW op grond artikel 2.163d lid 5 bekend dat de opdracht wordt uitgebreid.
De oorspronkelijke aanbesteding is door het ministerie van VWS uitgevoerd vanaf April 2020. Inmiddels is het contract overgenomen binnen de rechtpersoon Staat der Nederlanden het ministerie van OCW. “Wellicht ten overvloede” merkt de inkoper van UBRHIS

©ZaZ, 2016

erover op al begrijpt Aanbestedingsnieuws niet dat dit soort dingen duidelijk zijn bij alle leveranciers van…ja waarvan. “Meebouwen”
Het beschrijvend document inzake EA Bouw mee aan een duurzaam MDT van Ministerie van VWS met referentienummer 239620 is nu beschikbaar via het aanbestedingsplatform van CTM.
Het Programma Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen, een bijdrage leveren aan de maatschappij en nieuwe mensen ontmoeten. Dit doen ze tijdens een traject van ong. 80 uur in zes maanden bij een partnerorganisatie, deelname aan MDT is vrijwillig. Met MDT brengen we mensen met verschillende achtergronden en leeftijden dichter bij elkaar en stimuleren we sociale cohesie. Met MDT willen we bevorderen dat iedere jongere de mogelijkheid krijgt om bij te dragen aan een sterke en betrokken samenleving via maatschappelijke projecten en activiteiten. We willen MDT zo vormgeven dat MDT jongeren inspireert om nog meer te doen. Dat kan alleen als we aansluiten op de perspectieven van diverse jongeren.

Geraamde opdrachtwaarde inclusief indexeringen bovenop orgineel 3.6 miljoen(zie aanbestedingsdocument).
De geraamde waarde van de opdracht is volgens de tender Waarde zonder btw: 22.983.601 miljoen.

Zie ook:
https://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/PublicPurchase/269398/0/0?returnUrl=transactions.asp

en 


https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297906/details

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *