Aanbesteding Stichting Waternet voor communicatie campagnes – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Stichting Waternet voor communicatie campagnes

Foto: Waternet

Het doel van deze aanbesteding is het sluiten van een raamovereenkomst met 3 (drie) reclamebureaus om de komende jaren (Waternet wil een raamovereenkomst afsluiten voor 4 + 2×1 jaar) gezamenlijk Waternets reclamecampagnes uit te zetten. Om tot de keuze te komen, gaat Waternet via deze aanbesteding een voorselectie maken van 5 bureaus, om daarna via een meervoudige aanbesteding tot de uiteindelijke keuze van 3 bureaus te komen.

Waternet zoek een creatief bureau om verschillende campagnes mee te maken en uit te voeren. De onderwerpen zijn divers met verschillende doelen (van kennis tot gedragsverandering). De campagnes zullen vooral online zijn. Een offline activatie als ondersteuning van de online campagne zal ook gevraagd worden. Originaliteit en PR waarde zijn belangrijk in al onze concepten. De campagnes zijn lokaal gericht, binnen het gebied waar Waternet en het waterschap werken. Het bureau moet flexibel zijn en om kunnen gaan met bestuurlijke complexiteit.

De beoogde leveranciers gaan het merk van Waternet uitdragen, zij moeten zich continue inleven in het merk en de beoogde doelstelling. Het inleven in het merk heeft een tijd nodig. Waternet kan niet elke 4 jaar een andere merkbeleving aangaan. De leverancier moet elk een unieke merk-prestatie leveren.

De inschrijving staat open tot 28 januari 2019

Bron: Tenderned https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/153092;section=1#detail-publicatie:linkS2 , 4 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *