Aanbesteding scholen en gymzaal Souburg zuid Vlissingen ingetrokken – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding scholen en gymzaal Souburg zuid Vlissingen ingetrokken

Het college van B&W van Vlissingen heeft samen met de schoolbesturen van de Stichting Archipelscholen en de Stichting Onze Wijs besloten, de aanbesteding van de scholen en gymzaal Souburg zuid in te trekken.
Op de aanbesteding hebben twee partijen een inschrijving gedaan. Eén van deze inschrijvingen is niet op de voorgeschreven wijze ingediend en moet daarom worden aangemerkt als ‘niet ingediend’. De andere inschrijving is wel op de voorgeschreven wijze ingediend, maar voldoet niet aan de gestelde eisen en is daarom ongeldig verklaard.

Het college van B&W en de beide schoolbesturen hebben besloten de aanbestedingsprocedure in te trekken, omdat er geen geldige inschrijvingen zijn. Beide partijen zijn via TenderNed geïnformeerd.
Het Vlissings college hoopt kort na de ‘standstill periode’ een nieuwe aanbestedingsprocedure te kunnen starten. Door deze intrekking loopt het project voor nieuwbouw van de scholen en gymzaal vermoedelijk een aantal maanden vertraging op.

Over de nieuwbouw van de basisscholen Tweemaster-Kameleon en De Burcht-Rietheim wordt al jaren gesproken. De scholieren hebben momenteel les in tijdelijke locaties.

Bron: Gemeente Vlissingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *