Aanbesteding Research & Diagnostisch Centrum VUmc stopgezet – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Research & Diagnostisch Centrum VUmc stopgezet

Nieuwbouw RDC VUmc
Afbeelding: ©VUmc

Het RDC ( Research & Diagnostisch Centrum) wordt gesitueerd naast het Imaging Center. Het gebouw bestaat uit 11 verdiepingen, omvat
ongeveer 28.200 m2 en voorziet voornamelijk in MLII laboratoriumruimten (inclusief een clean room) en kantoren. 

Het RDC biedt ruimte aan researchlaboratoria voor onderzoeksgroepen van Amsterdam UMC locatie VUmc en AMC op het gebied van oncologisch- en neurowetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zullen diagnostische laboratoria op het gebied van pathologie en klinische genetica in het RDC worden gehuisvest.

Op de begane grond wordt de polikliniek van het MS Centrum en Alzheimer Centrum gehuisvest. In de kelder komen obductie- en mortuarium faciliteiten en wordt een warmte-en koudeopslag geplaatst. Onderdeel van het project is ook de realisatie van het Atrium welke het Imaging Center en het Research en Diagnostiek Centrum met elkaar verbindt. De laboratoriuminrichting (meubilair en zuurkasten), de realisatie van de fundering, de ruwbouw van de kelder en de WKO-bronnen maken geen onderdeel uit van de opdracht. De fundering en de ruwbouw van de kelder van het RDC-gebouw zijn reeds gerealiseerd.

Deze aanbesteding is stopgezet omdat er slechts onaanvaardbare inschrijvingen zijn ontvangen.

 

 

Bron: Tenderned 11 augustus 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *