Aanbesteding de kleine CABFAB Saturnusstraat Den Haag stopgezet – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding de kleine CABFAB Saturnusstraat Den Haag stopgezet

Foto: Gemeente Den Haag

De aanbesteding voor de verbouwing en uitbreiding De kleine CABFAB ( voormalige Caballero fabriek) Saturnusstraat 83-95 Den Haag is stopgezet.Reden voor de stopzetting is het uitstel van de startdatum van de uitvoering met meer dan 1,5 jaar.

De opdracht omvatte de verbouwing, uitbreiding (en herbestemming) van het gebouw aan de Saturnusstraat 93/95 te Den Haag tot een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven en start-ups.

De inhoud van het werk: het voorbereiden, produceren, leveren, in het werk monteren en gebruiksklaar opleveren van de complete bouwkundige werken, inclusief de gebouwgebonden installaties. De bouwkundige werken omvatten alle bouwkundige werkzaamheden en de levering van bijbehorende materialen. De terreinwerkzaamheden (bestrating, gras) maken eveneens deel uit van de bouwkundige werken, evenals de vaste inrichting. Tot de gebouwgebonden installaties behoren alle W- en E-installaties, de lift en de veiligheidsinstallaties waaronder brandveiligheidsdetectie en inbraakbeveiliging.

Bron: Tenderned 23 december 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/183987

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *