Waardetransport Meppel – Aanbestedingsnieuws

Waardetransport Meppel

De opdracht in deze aanbesteding omvat het ledigen van voorzieningen voor betaald parkeren en het halen van contant geld bij schouwburg Ogterop, Stadhuis gemeente Meppel en het Havenkantoor. Tevens omvat de opdracht het verwerken van ingezamelde geldstromen (chartaal geld,
munten en bankbiljetten) en het geld te storten het rekeningnummer van de gemeente Meppel.

Alle parkeerautomaten (ticketautomaten) bevinden zich in het centrum of in de directe omgeving van het centrum van de gemeente Meppel. De parkeerautomaten (ticketautomaten) worden op basis van vullingsgraad geledigd. De betaalautomaten worden geledigd op een vastgestelde frequentie. Het gaat hierbij om 59 parkeerautomaten (ticketautomaten) en 4 betaalautomaten. Naar verwachting wordt het aantal parkeerautomaten gedurende deze contractperiode verder uitgebreid met circa 5 extra parkeerautomaten. Aan deze uitbreiding kunnen geen rechten worden ontleend. Lediging van de betaalapparatuur en het transport van het geld door middel van een uitgeruste en beveiligde transportauto (waardetransport), welke qua maatvoering (breedte/hoogte) geschikt is om in de parkeergarage te rijden.

Tevens bestaat de opdracht uit:

  • Bij schouwburg Ogterop (Zuideinde 70 te Meppel) op afroep geld ophalen. Dit gaat naar schatting om 4 maal per jaar.
  • Op het Stadhuis van Meppel dient op afroep geld gehaald te worden bij de afdeling Burgerzaken. geschat tweemaal per jaar.
  • Het (op verzoek) leveren van muntgeld voor de cashportal ten behoeve van de afdeling Burgerzaken dan wel Parkeren.
  • Bij het Havenkantoor (Westeinde 43 te Meppel) op afroep geld ophalen. Dit gaat naar schatting om 15 maal per jaar.

Het geld ophalen uit de parkeerautomaten (ticketautomaten en betaalautomaten), bij schouwburg Ogterop, Stadhuis gemeente Meppel en bij het Havenkantoor storten op rekening van de opdrachtgever. Gedurende het hele proces worden voor automaten en cassettes dezelfde unieke, door de gemeente Meppel gebruikte, administratieve codes gehanteerd. Na lediging wordt aan de gemeente Meppel opgave gedaan van het getelde geld. 

De overeenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van twee jaar welke loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2022. Hierna bestaat de optie om de overeenkomst tweemaal met één jaar te verlengen tot en met uiterlijk 30 juni 2024.

Bron: Tenderned 12 mei 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/194828

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *