UMC’s gunnen e-learning aan Elevate Health – Aanbestedingsnieuws

UMC’s gunnen e-learning aan Elevate Health

Elevate Health heeft op basis van beste prijs/kwaliteitverhouding een opdracht gewonnen voor de ontwikkeling van e-learning modules. Het contract heeft een looptijd van minimaal 4 jaar en omvat de ontwikkeling, de implementatie, het onderhoud en de hosting van de eBROK®. De vernieuwde cursus wordt naar verwachting gelanceerd in januari 2019.

Klinisch onderzoekers zijn verplicht tot het volgen van ene Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers: BROK®. Dat wordt uitgevoerd door de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), een de samenwerkingsverband van de umc’s. Doel van de BROK® is om tijdens de uitvoer van klinisch onderzoek de veiligheid en autonomie van patiënten te waarborgen.

©jESHOOTS /Pixabay 2018

In 2015 is de BROK® omgezet van een klassikale cursus naar een e-learning versie, de eBROK®. Daarmee is het mogelijk de cursus te volgen; waar en wanneer de cursist het uitkomt, aantrekkelijk en op maat gepresenteerd, gericht op kwalitatief hoogstaand klinisch onderzoek. Omdat de overeenkomst met de huidige leverancier verliep, wilde de NFU de eBROK® verder verbeteren.

Elevate Health ontwikkelt de nieuwe eBROK® op basis van haar bewezen academische grondslagen met betrekking tot online leren, door gebruik te maken van een grote diversiteit aan werkvormen in combinatie met relevante casuïstiek.

Bron: NFU, 6 september 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *