Rotterdammers gunnen crematieovens aan Duits IFZW – Aanbestedingsnieuws

Rotterdammers gunnen crematieovens aan Duits IFZW

Geen aanbesteding maar een vrijwillige aankondiging vooraf… op zich een goede zaak want dan weet je het maar. Een opdracht voor de levering van Rotterdamse crematieovens is gegund aan het Duitse IFZW International GmbH & Co KG.

Is het lang geleden is het lang geleden dat de crematie huis aan huis werd bezorgd bij Rotterdammers op 14 mei?Het is maar hoe je het bekijkt. Lang. geleden voor een pasgeborene. Maar voor wie binnenkort moet sterven goed om te weten dat hij zich moet omdraaien in zijn urn omdat hij het zich nog als de dag van gisteren herinnert, waar zijn halve familie omkwam.

We hebben ons niet heel erg verdiept in de markt voor crematieovens. Maar kennelijk is die markt ook niet heel groot. Dat blijkt uit de argumentatie vanNu uit de openbare marktconsultatie blijkt dat er geen redelijk alternatief is om het onderhoud aan de crematieovens door een andere partij uit te laten voeren, wordt deze opdracht aan IFZW International GmbH & Co KG gegund.

Fraai is dat. Geen keus. Net als bombarderen voor een ultimatum uit. Eenmaal dood valt er ook niet veel te kiezen. Dus kies op tijd. https://historiek.net/slachtoffers-mei-1940-rotterdam-gepubliceerd/148534//

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *