Roteb Lease zoekt leverancier auto-onderdelen – Aanbestedingsnieuws

Roteb Lease zoekt leverancier auto-onderdelen

Foto: Rotterdam.nl

De Gemeente Rotterdam heeft een aanbesteding op Tenderned gepubliceerd, waar in zij zoekt naar een contractant die carrosserie onderdelen levert voor de Gemeente Rotterdam.

Voor het schadeherstel van de voertuigen zijn carrosserie onderdelen (bijv. plaatwerk, bumpers koplampen, achterlichten, bevestigingsclips, sierstrippen) benodigd. De aanbestedende dienst beoogt met deze opdracht om één leverancier te contracteren voor het leveren van carrosserie onderdelen voor alle typen voertuigen (bijv. bestel- en personenwagens, vrachtwagens, etc.).

Opdrachtnemer dient originele carrosserie onderdelen inclusief hulp en bevestigingsmiddelen te leveren voor alle in Nederland verkrijgbare automerken en modellen vanaf 2009.

Roteb Lease levert een totaalpakket aan (speciale) voertuigen en leasevormen, ondersteund door moderne werkplaatsen voor onderhoud, keuring, reparatie, bedrijfswageninrichting, fleetmarking, schadeherstel, constructiewerk en modificatie.

De klantenkring van Roteb Lease bestaat voornamelijk uit gemeenten en ondernemingen die aan de overheid zijn gelieerd.

Roteb Lease is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en beheer van bijzondere voertuigen. Roteb Lease beheert circa 5000 voertuigen. Dit zijn niet alleen bestel- en personenwagens maar ook specialistische voertuigen, zoals:

  • reinigingsvoertuigen
  • hoogwerkers
  • brandweervoertuigen
  • ambulances
  • (elektrische) fietsen en scooters.

Het schadeherstel aan deze voertuigen vindt in eigen beheer plaats. In de schadewerkplaats van Roteb Lease zijn acht (8) schadeherstellers werkzaam.

Bronnen Rotterdam.nl , Tenderned 17 mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/165922

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *