Hutten wint Helmondse aanbesteding catering – Aanbestedingsnieuws

Hutten wint Helmondse aanbesteding catering

Laatst geupdate op juni 14, 2019 door redactie

De medewerkers van de gemeente Helmond kunnen de komende jaren blijven genieten van onze  verse en ambachtelijke producten en gerechten. In een openbare aanbesteding kwam Hutten wederom als beste uit de bus.Het cateringprogramma voorziet in fruit op ooghoogte, een app om alleen of met collega’s je dieet te monitoren, en is er soep van de Verspillingsfabriek.

De aanbesteding betekent dat het dertien jaar durende partnerschap een nieuwe fase ingaat voor de komende drie jaar. Jordie van Berkel, Facilitair manager a.i. en Programmamanager ‘Toekomstgericht Werken’ van de gemeente Helmond: “Als gemeente staan we aan de vooravond van een intensief verbouwingstraject. We hebben Hutten echt gekozen om het stuk innovatie- en denkkracht waarmee zij in deze fase kunnen toevoegen op het gebied van gastvrijheid, vitaliteit en duurzaamheid.”

Zo zijn er tien keer per jaar zogenaamde pop-up concepten; wisselende streetfood concepten geïnspireerd door de wereldkeukens, van burgerbar tot ramen noodlebar en van tacobar tot sushibar. En natuurlijk komt onze Food & Mood maker een paar keer per jaar langs om de gasten te verrassen met zijn concepten.”

©Hutten 2019

“Hutten is een prima cateraar, daarvan waren we al overtuigd,” vervolgt Van Berkel. “Maar dat zij met ons mee kunnen optrekken in deze turbulente en innovatieve fase, gaf voor ons de doorslag om wederom voor hen te kiezen. We gaan fors terug in vierkante meters en gebouwen. Samen met Hutten gaan we kijken hoe we onze dienstverlening daar nog verder kunnen verbeteren.”

Regiomanager Harm Lommerse van Hutten is blij de kans te krijgen om echt als partners op te trekken in deze fase. “We delen eenzelfde visie op het gebied van gezond eten en drinken, maar ook als het gaat om inclusiviteit. Zo heeft 60 % van de samenwerkers in het bedrijfsrestaurant een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Bron: https://www.hutten.eu/blog/gemeente-helmond-kiest-na-aanbesteding-opnieuw-voor-hutten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *