Heesch west ontwerp aansluitingen A59 – Aanbestedingsnieuws

Heesch west ontwerp aansluitingen A59

De gemeenschappelijke regeling Heeesch heeft een aanbesteding uitgeschreven voor ingenieursdiensten voor een rotonde, een fietstunnel en een wegverlegging. Het doel van de opdracht is te komen tot het contracteren van 1 ingenieursbureau die de onderstaande projecten van ontwerp tot realisatie kan begeleiden. Het gaat tenminste om de volgende werkzaamheden:

• Een rotonde met fietstunnel en aanpassing van de onderdoorgang van de A59 bij de Weerscheut.
• De verlegging van de op- en afrit van de aansluiting Nuland aan de zuidzijde van de A59. Onder de overeenkomst vallen volgende werkzaamheden (Diensten) in de Grond- Weg- en Waterbouw;
• Advisering
• Ontwerpen
• Berekeningen
• Projectleiding

De gegadigde dient te voldoen aan onderstaande kerncompetenties.

A. Ervaring met reconstructie op- en afrit van een A-weg: Inschrijver toont aan een opdracht te hebben uitgevoerd en opgeleverd waarbij het ontwerp betrekking had op de reconstructie van afrit- oprit van een A-weg met een minimale opdrachtsom (uitvoering) van € 2.000.000,- (excl. btw).

B. Ervaring met aanleg rotonde met fietstunnel: Inschrijver toont aan een opdracht te hebben uitgevoerd en opgeleverd waarbij het ontwerp betrekking had op een rotonde met fietstunnel met een minimale opdrachtsom (uitvoering) van € 2.000.000,- (excl. btw) C. Ervaring met aanleg reconstructie onderdoorgang onder een A-weg: Inschrijver toont aan een opdracht te hebben uitgevoerd en opgeleverd waarbij het ontwerp betrekking had op een constructieve aanpassing van een onderdoorgang (viaduct) onder een A weg waarbij het verkeer op de A weg niet gestremd mag worden met een minimale opdrachtsom (uitvoering) van € 1.500.000,- (excl. btw).

©Bam 2021

[…]

1. De inschrijver heeft een vastgelegd en gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. De inschrijver toont dit aan, op verzoek van de Aanbestedende dienst (na inschrijving), door na in het overleggen van een kopie van een geldig en relevant ISO 9001-certificaat. 2. De inschrijver is in het bezit van NEN-EN-ISO 27001. 3. De inschrijver is in het bezit is van CO2 Prestatieladder

 

Bron: Tenderned, 25 februari 2024

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/327169

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *