Mosa’14 praat veel maar vergeet te bouwen – Aanbestedingsnieuws

Mosa’14 praat veel maar vergeet te bouwen

Foto: Mosa’14

Mosa’14 is een in 2014 ontstane voetbal- en korfbalclub in Oijen op de grens van Brabant en Gelderland en hun leden wachten al een poosje op de vervanging van hun gedateerde clubhuis. Volgens plan zou er direct na de zomervakantie begonnen worden met de bouw van het nieuwe onderkomen. Nu december al bijna zichtbaar is op de kalender is er echter nog geen spade de grond in gegaan .

Er wordt wel gepraat, zoveel zelfs dat er geen tijd is om te bouwen. Dat heeft allemaal te maken met tijdelijke maatregelen zoals de huur van kleedcabines. Die kunnen wel gehuurd worden maar zonder vastomlijnd bouwplan is dat al snel geld over de balk gooien.

Ultimo 2018 moet er aanbesteed worden, maar zelfs als dat niet gebeurd komt Mosa’14 nog niet in de problemen, het oude pand mag dan gedateerd zijn, het is goed onderhouden en bruikbaar.

“Eigenlijk doen we niet meer dan praten. Het komt allemaal goed, alleen er is geen tijd om te bouwen. We kunnen veel organiseren, zoals kleedunits. Maar die units kunnen we wel neer gaan zetten, maar we hebben er niks aan als we niet weten wanneer er gebouwd gaat worden. Elke dag waar we huur voor betalen is dan weggegooid geld, he?”

Wij van Aanbestedingsnieuws wensen Mosa’14 veel succes met het realiseren van hun praathuis…herstel clubhuis, maar zijn bang dat met de snel oplopende bouwkosten misschien een risico nemen met de huur van kleedcabines stukken goedkoper is.

Bron: d-tv, 23 november 2018
https://www.d-tv.nl/mosa-14-en-voorzitter-wachten-op-nieuw-clubhuis/content/item?1110212

1 thought on “Mosa’14 praat veel maar vergeet te bouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *