BDG Architecten Ingenieurs wint renovatie vmbo Dordrecht – Aanbestedingsnieuws

BDG Architecten Ingenieurs wint renovatie vmbo Dordrecht

Foto: Google Streetview

De Stichting Wellant heeft het voornemen het vmbo tl/gl onderwijs aan de Groenezoom 400 te Dordrecht beter te faciliteren door het bestaande vmbo-gebouw, noodgebouwen, dienstwoning en de gymzalen te slopen, het bestaande stekgebouw licht te renoveren en uit te bereiden met nieuwbouw.

De renovatie heeft een omvang van circa 2.200 m2.  De nieuwbouw dient met de bestaande bouw te worden verbonden en krijgt een omvang van circa 3.700 m2 inclusief twee gymzalen. Daarmee krijgt het totale project een omvang van circa 5.900 m2. De inrichting van het direct omringende terrein met fietsenstalling maakt mede onderdeel uit van het project.

De aanbestedende dienst was op zoek naar één contractpartij die onder haar verantwoordelijkheid en aansturing de uitvoering van de architectonische, bouwkundige, constructieve en geotechnische ontwerp- en adviesdiensten voor haar rekening neemt en de coördinatie van het totale ontwerpteam verzorgt. Deze coördinerende werkzaamheden moeten leiden tot een compleet afgestemd en integraal besteksontwerp / Technisch ontwerp dat in 1 perceel aan een uitvoerende partij kan worden aanbesteed.

Op deze aanbesteding waren vijf inschrijvers afgekomen, van wie BDG Architecten Zwolle de beste papieren hadden. BDG architecten hebben o.a het Prins Claus Conservatorium en de Jozef mavo in Tilburg gerealiseerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *