Asito wint schoonmaakaanbesteding CBS – Aanbestedingsnieuws

Asito wint schoonmaakaanbesteding CBS

Laatst geupdate op februari 7, 2021 door redactie

De landelijke schoonmaakaanbesteding bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gewonnen door schoonmaakbedrijf Asito. De schoonmakers van het Twentse concern gaan aan de slag op twee CBS locaties in Den Haag en Heerlen. Ze nemen daar de verzorging van schoonmaak, dieptereiniging én sanitaire voorzieningen voor hun rekening, meldt Asito.

Bijzonder aan deze aanbesteding was een presentatie met een business case over de integrale samenwerking tussen de verschillende facilitaire teams. CBS en Asito zien dit als succesfactor voor de dienstverlening.

Met de aanbesteding heeft CBS de markt uitgedaagd om met behulp van de presentatie en vier wensen te overtuigen op kwaliteit. Twee maanden geleden vond de feestelijke ondertekening met CBS in Den Haag plaats. “Gezien het feit dat wij de samenwerking – met elkaar maar zeker ook onderling – hoog op de agenda hebben staan, worden de contracten tegelijkertijd met de nieuwe dienstverleners voor catering en beveiliging ondertekend. Immers, dat is een mooie symboliek om de krachten vanaf het begin samen te verenigen.”

©Asito 2018

Asito start per 1 juli 2018 met haar dienstverlening. Het betreft een langdurige samenwerking inclusief vijf optiejaren. Asito onderscheidt zich volgens Emiel van der Vlag (Corporate Sales Manager) door een totaalaanpak bestaande uit drie bouwblokken: 1. beleving, 2. efficiency en 3. samenwerking. Deze bouwblokken dragen bij aan CBS haar ambitie van een frisse en schone werkomgeving voor haar medewerkers.

Bron: Asito, 6 juli 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *