Ambtenaarstimuleer startup gegund aan Pannekoek en Prikkeldraad – Aanbestedingsnieuws

Ambtenaarstimuleer startup gegund aan Pannekoek en Prikkeldraad

Als je zegt tegen een ambtenaar dat ie in een ambtenarenbubbel zit, dan worden ze kwaad. Maar toch is Sociale Zaken dan nu op zoek naar een “oplossing” die ambtenaren en burgers bij elkaar brengt. De aanbesteding waas getiteld: SZW ROVK SiR Challenge Ambtenaren meer in gesprek met burgers Wat mag je daar dan van verwachten? Het blijkt misschien nog het meest aan de winnaar. Er zijn volgens het gunningsbericht 5 inschrijvingen verkregen. De aanbesteding verliep via Mercell en is gegund voor €100.000

De uitvraag van de aanbesteding bestond uit het summiere: “Bij de Rijksoverheid willen we burgers meer betrekken bij ons beleid omdat dit de kwaliteit van het beleid ten goede komt. Tegelijkertijd zorgt het aangaan van gesprekken met burgers voor meer wederzijds begrip. Heb jij, jouw startup of scale-up een oplossing om ambtenaren te stimuleren om het gesprek met burgers aan te gaan en over de drempel heen te helpen?”

Bron: Pixabay, rrrenata, https://pixabay.com/en/lunch-salad-vegan-2651454/

Aanbestedingsnieuws dachte bij “Oplossing” onmiddellijk aan SAAS software as a service oplossingen en dat ze zoiets weer eens aan Ordina zouden gunnen voor een of andere suffe website, slecht ontwikkeld met behulp van Sharepoint. Maar eenmaal opgezocht bleek de opdracht gegund aan De opdracht is gegund aan Pannekoek en Prikkeldraad, van Dick Glastra van Loon.

Pannekoek en Prikkeldraad organiseerde bijvoorbeeld een gespreksdiner in Nieuw-West met het nationaal programma Samen Nieuw-West. https://www.samennieuw-west.nl  En ook Lunshop, gespeld als: LuNSHoP.

Een terugkerende teamlunch voor ambtenaren, die hun beleid willen verrijken met inzichten van burgers en stakeholders. Intrinsieke motivatie wordt aangejaagd. Individueel en collectief. Met een  aansprekende en motiverende methodiek. Een eigen webshop vol waardevolle methodieken en videoreviews faciliteert hun lunchgesprek.

Raamovereenkomst op basis van de ARVODI-2018 tussen De Staat der Nederlanden Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Pannenkoek en Prikkeldraad inzake de Start-Up in Residence Challenge Ambtenaren meer in gesprek met burgers

Mensen die houden van feestjes organiseren, die hebben dus ook nog heel wat aan TenderNed. Al verwachten we dat dergelijke opdrachten onder het volgende kabinet minder kans van slagen maken.

Bron: https://s2c.mercell.com/today/72018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *