Almere organiseert prijsvraag: innovatieve oplossing voor reststromen – Aanbestedingsnieuws

Almere organiseert prijsvraag: innovatieve oplossing voor reststromen

Almere doet haar reststromen in de aanbieding. Onderhoud en beheer van de stad leveren reststromen op, zoals biomassa, asfalt, beton en straatmeubilair. De stad wil samenwerken met bedrijven met slimme ideeën om uit de reststromen uit de stad waarde te creëren en nieuwe producten te maken.

De gemeente Almere schrijft daarvoor een competitie uit. De competitie is een aanbesteding in de vorm van een prijsvraag. De vijf beste inschrijvers krijgen een uitnodiging om een gedetailleerde uitwerking te maken van het projectplan, inclusief een business case en dit aan een onafhankelijke jury te presenteren.

“We vragen visie, concept en implementatieplan om uit de reststromen grondstoffen te herwinnen voor nieuwe producten, die mogelijk ook weer een plek vinden in Almere zelf.”, zo stelt een woordvoerder van de gemeente.

De publicatie van de competitie op Tenderned vindt plaats in de ochtend van 11 januari 2017. Woensdag 11 januari is er om 15.00 uur een kick-off bijeenkomst voor geïnteresseerde bedrijven, brancheorganisaties, overheden, kennisinstellingen en media in het WTC Almere ter introductie van deze competitie. Op 11 januari wordt ook de website www.upcycle-city.nl gelanceerd.

Bron: Almere, 16 december 2016
https://www.almere.nl/ondernemen/innovatieagenda/
https://www.almere.nl/fileadmin/files/almere/ondernemen/13800463_UCC_Vooraankondiging.pdf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *