Aanbesteding voor 360 graden beeldmateriaal – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding voor 360 graden beeldmateriaal

Foto: Kamera-express

Leudal, Nederweert, Roermond en Weert hebben een aanbesteding uitgeschreven voor het leveren en hosten van 360 graden beeldmateriaal voor het grondgebied van

Opdrachtnemer dient jaarlijks 360 graden beelden te maken van het volledige grondgebied van ECGeo Leudal is de primaire opdrachtgever voor deze tender.

In principe moeten alle verharde- en onverharde wegen meegenomen te worden ECGeo rondom de gemeentegrenzen.

Door ontsluiten van de data (360 graden beeldmateriaal om de 5 meter door het grondgebied van de gemeenten), kan een hogere efficiency worden behaald door beeldmateriaal van de openbare ruimte vanaf de werkplek inzichtelijk te maken. Het doel is dat de gemeenten inzicht hebben in de ontsloten data vanuit een informatiesysteem.

Onder het grondgebied wordt verstaan al het openbaar gebied, publieke ruimten, verharde alsmede onverharde wegen, voetgangersgebieden en vrij liggende fiets- en voetpaden en openbare ruimten buiten het grondgebied (direct aansluitend aan de grenzen van het grondgebied) grondgebied.

De aanvang van de opdracht is 1 april 2019 en eindigt twee jaar later op 1 april 2021. Deze opdracht kan zes keer voor de duur van 1 jaar worden verlengd.

Inschrijven voor deze aanbesteding kan tot 17 januari 2019 15:00 uur op Tenderned, via
https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/151764.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *