aanbesteding serviceprovider zonnepanelenproject ‘Zon op je dak’ Oss – Aanbestedingsnieuws

aanbesteding serviceprovider zonnepanelenproject ‘Zon op je dak’ Oss

Foto: www.oss.nl

De gemeente Oss heeft een aanbesteding geplaatst voor een serviceprovider voor haar project “zon op je dak”.

De opdracht omvat: het werven van en onderhouden van klantcontact met de deelnemers van het Zonnepanelenproject in de gemeente Oss, de realisatie van de zonnepaneel – installaties bij de deelnemers:, het ontwerpen, leveren, installeren en werkend en aangesloten opleveren van de zonnepaneel – installaties. En natuurlijk ook het service beheer, het opbouwen en onderhouden van de database, het onderhouden (inclusief opbrengstgarantie) van de zonnepaneelinstallaties gedurende 15 jaar en het factureren richting de deelnemers, inclusief het debiteurenrisico en de administratie en het verzorgen van de afdrachten naar de gemeente Oss.

Met dit project wil Oss bereiken dat er bij ongeveer 1.000 woningeigenaren om en nabij 2.500.000 kWh aan duurzame stroom wordt opgewekt. Deze hoeveelheden zijn geen afnamegarantie maar puur ter informatie zodat voor de inschrijvers de grootte van het project inzichtelijk is.De looptijd van het project is 24 maanden en deze looptijd kan verlengd worden. Van verlenging is sprake als na het initiële wervings- of realisatietraject van de 1000 deelnemers, bij gebleken succes, het project uit te breiden met een tweede tranche. Hiervoor dient dan echter de gemeenteraad van Oss eerst toestemming te geven.

Aanbestedingsnieuws neemt aan dat met een looptijd van 24 maanden slechts de werving van deelnemers wordt bedoeld. 15 jaar onderhoud laat zich wat moeilijk in 24 maanden proppen.

Bron: Tenderned 14 mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/165548

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *